Login
+Follow
Login

Runt Delsjöarna

By linasandstrom on 2013.03.18 In Löpning Uncategorized

Vårens första distanspass sprang jag i strålande sol runt Stora- och Lilla Delsjön i Göteborg. En riktigt fin runda på 10 km i blandad terräng av skogsstigar och mindre grusvägar utmed sjöarna. Rundan är delvis stark kuperad vilket ger en skön variation i löpsteget och även såklart riktigt fina vyer över de två sjöarna. Halvvägs in på turen sprang jag förbi cafét Bertilssons stuga som jag hört mycket gott om, får bli ett stopp där under en hike eller cykeltur framöver i vår!

image

image

 

image

 

 

2 Responses to "Runt Delsjöarna"

  Comments (2)

 1. robinsandberg wrote:

  Ser nice ut, cyklade på spängerna där idag.

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Login