Login
+Follow
Login

Rått med racer

By linasandstrom on 2013.05.16 In Cykling

Ikväll har jag och Robin cyklat. 8 mil på racer. Vi var igång över 3 timmar.

Ni kan ju ana att jag är trött nu. Grymt vacker runda och första kvällen i år med riktig värme, sååå härligt! Robin låg först och tog fartvinden för mig hela vägen, det var gött. Jag är så imponerad dels för att vi verkligen inte hade tänkt köra så här långt, det bara flöt på bra och vi befann oss på en riktigt fin runda som vi ville cykla. Visste vi om det från början, att det skulle bli så här långt skulle jag tagit med en till vattenflaska och Robin någon mer energibar vi kunde tatt under träningen. 8 mil på cykel är rått, så häftigt och så roligt!

20130516-225756.jpg

20130516-225803.jpg

0 Responses to "Rått med racer"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Login